رفتن به محتوا

ورود و کلیدهای عبور

به‌روزرسانی‌شده ۲۰ اکتبر ۲۰۲۶

حساب روی Erozyx رایگان و اختیاری است. می‌توانید بدون آن تماشا، جستجو و فهرست نگه دارید؛ حساب یک جا برای همه چیزهایی است که مال شماست، روی هر دستگاه و هر سایت شبکه.

بدون نیاز به ایمیل

برای ثبت‌نام، نام کاربری و رمز عبور انتخاب کنید؛ سایت هم می‌تواند رمز عبور قوی برایتان بسازد. بلافاصله بعدش یک کد بازیابی را یک بار روی صفحه نشان می‌دهد: آن را جایی امن نگه دارید، اگر رمز عبور را فراموش کردید به شما اجازه ورود می‌دهد. آدرس ایمیل گزینه‌ای اضافی است که بعداً می‌توانید در «اشتراک‌ها» در تنظیمات حسابتان اضافه کنید: وقتی تأیید شد، حتی بدون کد با پیوند به شما اجازه ورود می‌دهد، تاریخچه‌تان را طولانی‌تر نگه می‌دارد و اجازه ورود با آن را به جای نام کاربری می‌دهد. کدهای بازیابی روی صفحه می‌مانند و هرگز با ایمیل ارسال نمی‌شوند.

یک حساب برای هر سایت شبکه

Erozyx متعلق به شبکه‌ای از سایت‌هاست که یک سیستم حساب مشترک دارند. همان نام کاربری و رمز عبور روی هر کدام کار می‌کند، و فهرست ویدیوهایتان همراهتان می‌آید. تنظیمات حسابتان نشان می‌دهد حساب کجا وارد شده، روی هر سایت شبکه؛ خروج همزمان از همه جا یا حذف حساب روی همه آنها کار می‌کند.

کلیدهای عبور

کلید عبور به شما اجازه می‌دهد با اثر انگشت، چهره یا قفل صفحه دستگاهتان وارد شوید به جای تایپ رمز عبور؛ رمز عبورتان هم همچنان کار می‌کند. یکی را در تنظیمات امنیتی حسابتان اضافه کنید، نامی به آن بدهید، و هر زمان حذف کنید. کلید عبور روی سایتی که آن را اضافه کردید کار می‌کند، چون مرورگر هر کلید عبور را به یک سایت متصل می‌کند؛ روی سایت دیگری از شبکه، یکی هم آنجا اضافه کنید. اثر انگشت یا چهره شما روی دستگاهتان می‌ماند: سایت فقط پاسخ کلید عبور را دریافت می‌کند.

محافظتی که مزاحم شما نمی‌شود

  • تغییر وای‌فای یا شبکه شما را وارد نگه می‌دارد و هرگز دوباره رمز عبور نمی‌خواهد.
  • مرورگری که مدت طولانی استفاده نشده یک بار پرسیده می‌شود تا تأیید کند شما هستید، با رمز عبور، کلید عبور یا پیوندی به ایمیل تأییدشده‌تان؛ مرور در حین انجام این کار ادامه می‌یابد.
  • با ایمیل تأییدشده، ورود از مرورگری و آدرسی که حساب نمی‌شناسد اطلاعیه کوتاهی با دکمه خروج از همه جا می‌آورد.
  • تغییر رمز عبور دستگاه‌های دیگرتان را خارج می‌کند.
  • تنظیمات امنیتی جلساتتان را فهرست می‌کند: هر کدام را پایان دهید، یا از همه جاهای دیگر خارج شوید.
  • رمزهای عبور اشتباه زیاد پشت سر هم تلاش‌های جدید را برای مدتی متوقف می‌کند، و پیام به غریبه هیچ چیز درباره وجود نام کاربری نمی‌گوید.

داده‌های شما

در تنظیمات حسابتان می‌توانید همه چیزهایی را که حساب نگه می‌دارد دانلود کنید، یا حساب را همزمان روی همه سایت‌های شبکه حذف کنید. چه چیزهایی نگه داشته می‌شود و برای چه مدت: سیاست حریم خصوصی. پاسخ‌های بیشتر درباره حساب: راهنما و پرسش‌های متداول.

به‌روز نگه داشته شده توسط تیم Erozyx.